2018. május 17., csütörtök

Top 5 Szerda - Termékeny írók

A magyar Top 5 Szerda közösség erre a hétre megszavazott témájával jövök ma, igen, megint késve, tudom. :D A Molyos zónát itt találjátok
A mai téma: 5 kedvenc író, aki igencsak termékeny a munkájában.

Cassandra Clare
Bár kedvencnek annyira még nem nevezném, több könyvét is olvastam már, mégis rengeteg van még, amit nem. Magyar nyelven 35! könyve jelent meg és ezeken kívül még sok olyan van, amit nem fordítottak még le, ráadásul folyamatosan újabb és újabb könyvei jelennek meg.
Danielle Steel
Gyerekkorom egyik nagy kedvence. Romantikus regényeivel rengeteg órát töltöttem el, van mely a mai napig újraolvasós kedvenc. Moly szerint 125 könyve jelent meg magyar nyelven és még jelenleg is aktív író. Van mit pótolnom még. :D


Leiner Laura
Magyar ifjúsági írónő, évente minimum 2 új megjelenéssel. Több sorozata és könyve is megjelent már, hatalmas rajongótábora van. Nem hiszem, hogy túlságosan be kellene mutatnom.


Rick Riordan
Rick bácsi az, aki könyvein keresztül jobban megtanítja nekünk a mitológiát, mint ahogy azt töri órákon megtanulhatjuk, közben pedig mégsem érezzük azt, hogy túl tömör vagy száraz lenne. Izgalmas, érdekes könyvekkel halmoz el minket folyamatosan, régi és új történetekkel egyaránt. 


Nicholas Sparks
Ő az a listában, akinek még csak egy könyvét olvastam, de sok könyve várólistás nálam. Mármint ha kész leszek rá lelkileg, mert például Az utolsó dal c. könyvén is rengeteget sírtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése