2018. április 11., szerda

Top 5 Szerda - Írók, akiknek automatikusan megveszed a könyveit

Tudom, tudom elég sok szerdát kihagytam, de sajnos nem igazán volt lehetőségem írni, sok minden volt az utóbbi hónapokban. Azonban most itt vagyok és hozom a mai témát. A Molyos zónát itt találjátok.
A mai nap témája: olyan scifi-fantasy írók, akiknek automatikusan megveszem a könyveit. Nos, ebben picit csalok, mert diákként nem nagyon tudok minden egyes könyvet megvenni, amit csak akarok, szóval azokat az írókat gyűjtöm össze, akiknek automatikusan elolvasom a könyveit, amint ehetőségem van rá.

1. Cassandra Clare
Jelenleg épp a Végzet ereklyéi sorozat negyedik részét olvasom, azonban a többi könyve is várólistás, reményeim szerint minél hamarabb el tudom olvasni azokat is (ha túlélem a két előrehozott érettségit).

2. J. K. Rowling
Mint oly sokan mások, én is imádtam a kis varázslótanoncok történeteit, szerintem kevesebb, mint fél év alatt olvastam ki a sorozatot (milyen jó is volt 12-13 évesen, sok időm volt olvasni :D).

3. J. L. Armentrout
Talán ő lesz a kakukktojás, ugyanis tőle van meg a legtöbb könyv, talán 2 hiányzik csak a Luxen sorozatából és a legtöbbet olvastam is.

4. Rick Riordan
Percy kalandjait ugyanolyan áhítattal követtem 14-15 évesen, mint előtte Harryék kalandjait, azonban itt is az időhiány az ami miatt nem tudok annyi Riordan könyvet olvasni, mint annak idején, de automatikusan felkerülnek várólistára és reménykedek, hogy valamikor talán el is fogom tudni olvasni.


Nos, ötödiket nem találtam, mert annyira nem szoktam egy-egy íróhoz lekötni magam, hogy az összes könyvét elolvassam, inkább a tartalmat nézem, nem pedig azt, hogy ki írta. Nektek kik a kedvenc scifi-fantasy íróitok? Örömmel fogadom a javaslatokat is, ha tudtok ajánlani valakit, akit nem szabad kihagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése