2018. január 4., csütörtök

Trip planner, azaz ezekre a helyekre akarok eljutni 2018-ban

Annyi fantasztikus hely van Magyarországon, hogy legtöbbször csak ámulok, hogy tényleg itt vannak. A barátommal beszélgettünk a nyári tervekről és eszembe jutott több helyszín is, ahová mindenképpen el akarok menni vele vagy családdal, ezek következnek.

1. Debrecen
Jártam már itt korábban egyszer, azonban akkor csak a fürdőben voltunk és egy kis városnézésen. Nos, én akkor beleszerettem a városba annyira, hogy az egyetemen is elgondolkoztam. Szívesen megnézném közelebbről az egyetem épületét, az állatkertet, a Virágkarnevált, a Csokonai Színházat, valamint a Füvészkertet, a Nagyerdőt, a Déri Múzeumot, a Református Kollégium Múzeumát és az Erdei vasutat is.


2. Aggtelek és a cseppkőbarlag
Bár tőlünk nincs messze, még sosem jártam itt, valahogy mindig kimaradt.

3. Szilvásvárad és a Szalajka-völgy
Még kiskoromban jártunk itt egy családi kiránduláson, de szívesen visszamennék, varázslatos hely.4. Boldogkőváralja és a boldogkői vár
Szintén a közelben van, de sajnos még nem volt lehetőségem elmenni.


5. Tihany és az Őslevendulás
Tihanyban voltam már, de sajnos pont lemaradtunk a levendulavirágzásról, ezt szeretném bepótolni.+1 Várak, várak, várak és kastélyok minden mennyiségben
Mert a bennem élő kislány szereti a meséket és szeretne hercegnő lenni, ha már ez nem valósulhat meg (😢) legalább a várakban, kastélyokban picit annak érezhetem magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése