2018. január 10., szerda

Top 5 Szerda - Könyvek, amelyekre nem jutott idő 2017-ben

Ismét szerda, újabb Top 5 Szerda bejegyzés. A Molyos zónát itt találjátok.
A mai nap témája: könyvek, amelyekre nem jutott idő 2017-ben és most prioritást élveznek.
Nos, ez már kicsit nehezebbnek tűnik, mivel nem szoktam konkrétan évekre eltervezni, hogy én most ezt meg ezt ebben az évben elolvasom, de megpróbálkozok ezzel a bejegyzéssel. 😄

1. Leiner Laura: Ég veled
Decemberben jelent meg és szerettem volna megvenni, valamint elolvasni is, de egyszerűen nem jött össze. Azonban hétfőn megkaptam egy barátnőmtől, remélhetőleg minél hamarabb bele tudok kezdeni. Bár bevallom, kicsit félek, hogy kinőttem már Laura könyveit.
Molyos értékelések alapján úgy látom Laura hozta a szokásos formáját, mivel Molyon jelenleg ez a 9. legjobb romantikus és a 15. legjobb kortárs könyv.

2. Anne Percin: A Remény kalózai
Szintén tavalyi megjelenés. Elsőként a borítója fogott meg, egyszerűen gyönyörű! Bár ettől a regénytől is félek, a története miatt. Talán majd ha kicsit jobban összeszedtem és megerősítettem magam lelkileg, akkor belekezdek.
A regényről röviden: 120 oldalas francia ifjúsági regény a rákbetegségről, a Könymolyképző Kiadó gondozásában.

3. Balatoni József: Kamaszharc
A Facebookról sokan ismerhetik az írót, még ha nem is ezen a néven, inkább mint Jocó bácsi. Budapesti történelem tanár, aki a közösségi médiákon keresztül megosztja velünk a tanári lét vicces vagy épp kínos pillanatait is. A Jaffa kiadónál megjelent regénye egy ifjúsági lélektani történet, mely rengeteg olvasó szívébe belopta magát szókimondó stílusával és megmosolyogtató jeleneteivel.

4. Elle Kennedy: The score - A pont
Az általam annyira kedvelt Off-Campus sorozat harmadik része. Garrett és Logan után végre Dean történetét is megismerhetjük. Bízom benne, hogy a régi szereplők is visszatérnek és hogy a hoki kicsit nagyobb teret kap (teljesen odavagyok a jégkorongért, így szerintem érthető😄). Molyos értékelések alapján 30. legjobb romantikus, 56. legjobb kortárs regény.

5. On Sai - Helena Silence - Kemese Fanni - Róbert Katalin - Rácz-Stefán Tibor - Sebestyén Kinga - Nyírő Szabina, - V. K. Bellone - Csikász Luca - Kiscsatári Zsófia - Eszes Rita - Istók Anna - Novák Vica - Itvás Éva - Miklóssy Niki - Nagy Roxána - Misz Anna: Érints meg!
A Könyvmolyképző Kiadó antológiája a szerelemről. Két részre osztották az összesen 17 novellát tartalmazó kötetet: az első részben a fantázia világába, a második részben pedig a valóságban kalauzolnak minket a szerzők. Ebben is a könyvben is a borítója volt az, ami igazán megfogott.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése